top of page

Litt om meg

Hei, og velkommen til min verden.

Jeg heter Kristine Ravndal Gabrielli, men de fleste kaller meg for Gabbi. Jeg er født og oppvokst i Tønsberg, og her bor jeg sammen med min mann og våre barn. Jeg er en kreativ sjel, som alltid har jobbet med farger i ulike former. 

Å utvikle min egen identitet innen Liquid Art er en reise innen farger og teknikker. Jeg ønsker å skape noe som tar meg selv, og seere, med på en reise i fantasiens verden. Med ByGabbi kan jeg utforske abstrakt kunst, uten grenser og regler, kun ved hjelp av intuisjon og farger.

Jeg elsker å male, være kreativ. Det gir en indre ro samtidig som jeg kjenner på en barnlig lekenhet. Jeg håper jeg kan gi bort noe av den gleden og lekenheten, ved hjelp av maleriene mine. At du kan stoppe opp og nyte litt, hver gang øynene dine hviler på maleriet du har kjøpt. Ta en aldri så liten reise i fantasiens verden.

 

Jeg maler for min egen del, og selger det jeg lager. Men jeg maler også på bestilling. Det er noe av det beste jeg veit. Da har vi tett dialog under hele prosessen, og jeg tar deg med på veien. Fra tanke, til ferdig maleri.

Profilbilde av Gabbi
bottom of page