top of page
Search

Mens jeg prøver og feiler!

Å drive med paint pouring krever en god del undersøkelser. Jeg har drevet med stalker-virksomhet rett og slett. Jeg har googlet, søkt, lest, googlet igjen, sett youtube videoer, lest mer, googlet enda flere ganger, og så har jeg prøvd og feilet. Sikkert hundre ganger!!!

Jeg elsker at det er en utvikling i mine kunnskaper og at det er så tydelig i bildene jeg lager. Jeg har faktisk en egen vegg hjemme som er tilegnet noen av de aller første bildene jeg malte. Jeg var så sykt fornøyde med de den gangen de blei malt, men jeg ser nå hvor enormt langt jeg har kommet.


Men jeg stopper aldri å lære. Jeg ser jo støtt noe nytt på Instagram eller YouTube som jeg tenker, oj det var kult. Hvordan har de fått til det? Og så er stalker-mode skrudd på igjen.


Men jeg prøver å begrense meg litt også. For det finnes et hav av ulike teknikker. Og jeg orker ikke gape over alle. Så hele prosessen handler mest om å finne min vei, og gå den helt ut. Find your nishe! Sies det i alle kurs jeg har tatt. Så da er det vel det jeg gjør da.....mens jeg prøver og feiler!


126 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page