top of page
Search

Mens jeg holder kurs.

Torsdag 21 januar hold jeg årets første kurs. Modul 1 blei gjennomført i lokalene til glassblåser Merete Semb Kristiansen, i Horten. Dette er noe av det gøyeste jeg har gjort på lenge. Og det gir så absolutt mersmak. Jeg holder mer enn gjerne flere kurs i framtiden!


4 fantastiske damer hang seg på og med god hjelp fra Merete så gjennomførte vi med masse latter, gode samtaler og mengder med malemagi. Jeg delte mine erfaringer og viste fram ulike teknikker man kan bruke. Kanskje delte jeg noen hemmeligheter også, hehe. Og så fikk damene prøve seg på egenhånd. De fikk blande maling, grise, helle og lage egne kreasjoner på 2 ulike lerret. Det var kjempe gøy å se hvilke farger de valgte, hvilken teknikk de gikk for og super spennende å se ferdige resultater. Nå ligger det hele 11 ulike malerier og venter på neste modul.Modul 2 skulle egentlig gjennomføres torsdag 28 januar, men pga Corona lockdown i Horten, så måtte vi utsette. Så håpet er at vi skal få gjennomført så fort regjeringen sier det er ok. I modul 2 så handler det om etterarbeid av maleriene. Vi skal tegne, legge på effekter og lakkere. Kanskje det blir en signering her og der også. Jeg gleder meg uansett veldig til å samle damene igjen. For det var super gøy sist gang.


Det har vært flere som har lurt på om jeg skal holde ny kurs i framtiden. Og det har jeg kjempe lyst til. Tirsdag 02 februar skal jeg treffe ei spennende dame, for å snakke om mulige kurs på Teie. Krysser fingrene for at dette kan bli et bra samarbeid.

Hvis alt går som planlagt vil jeg sette opp flere kursdatoer framover. Kunne du tenke deg å få beskjed om nye datoer, så send meg en mail. Bare å fylle inn navn og mailadressen din under kontakt meg, så får du beskjed først. Da er du første prioritet på neste kurs. På grunn av smittervernstilltak så er det ganske begrensede plasser per kurs, så ikke miss neste mulighet. Håper vi sees, mens jeg holder kurs!47 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page