top of page
Search

Mens jeg holder en digital utstilling!

Jeg gledet meg så innmari til siste helgen i mars. For da skulle jeg holde min aller første utstilling! Long Street Galleri, i Tønsberg, hadde sagt ja til å huse mitt første store prosjekt! Og jeg har jobbet som en helt for å ha hele kolleksjoner å vise dere......


Men sånn blei det desverre ikke. Corona satte en aldri så liten stopper for det, når Tønsberg gikk i full lockdown fra 5 mars til 6 april. Jeg blei drit skuffa for å si det rett ut! Skal jeg virkelig la en pandemi sette en stopper for noe jeg har jobbet så hardt for? Nei veit du hva!!

Jeg er sta, uredd og sabla kreativ! Så nå måtre jeg gå i tenkeboksen. Dette skal jeg gjennomføre på en eller annen måte. Jeg har jo sååå mye fint jeg har lyst til å vise fram. Så hvis ikke du kan komme på

min utstilling, så får utstillingen komme til deg!


Søndag 28.mars kl 12.00 drar jeg i gang en digital utstilling. Jeg har laget et Facebook event hvor jeg kommer til å ha en livesending. Arrangementet finner du på min Facebook, jeg håper du har lyst til å delta. Det blir ikke masse prat fra min side, sånn som jeg pleier på sosiale medier! Det blir god musikk, god stemning og bildene er hovedpersonen denne gangen. Jeg gleder meg vilt, og jeg håper du henger deg på.33 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page