top of page
Search

Mens jeg drar i gang en giveaway!!

Nå er hjemmesiden min lansert og jeg har jobbet på spreng med å få den klar. Eller jeg har ikke jobbet så hardt. Espen har jobbet hardt. Det er sånn vi har det her hjemme. Jeg har hundre ideer, og jeg synes alle er gode, og så må Espen gjennomføre for meg. Med min ADHD hjerne, så er jeg langt videre inn i neste ide før første ide er satt til livs. Så her er det bare å kjappe seg så han klarer å følge med!!!

Det var en avsporing, haha! For det er jo hjemmesiden vi skal snakke om!! Hjem siden er som hjem sider flest... en god mix av hele sulamitten. Vi gjør det enkelt!! Litt info om hva jeg egentlig driver med, ligger under Om meg. Det blir lagt ut bilder for salg, og bilder som kunder har bestilt, i galleri. Jeg holder også kurs, så her kan du både finne ledige kursdatoer eller booke eget kurs til ditt arrangement. Veien blir til, er min lille infokanal. Nekter å kalle det en blogg, så det er det hvertfall ikke!!! Her får du ta del i galskapen og kaoset. Med en dæsj humor og kanskje en smule selvironi, blandet med informasjon, bilder og kanskje en og annen oppdagelse. Under Hva tilbyr jeg, ligger som du skjønner de ulike tingene jeg tilbyr. Ganske sykt! Men ta deg en titt og fortell meg hva du synes ❤️ Mens jeg drar igang en giveaway.


602 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page