top of page
Search

En utstilling i O store utland!!

La meg komme med en stor nyheter!!! Jeg skal delta på min aller første kunstmesse!!! Og i utlandet til og med. Kunstmessen er i Marbella, Spania, 4-14 november. Jeg vet, det er super spennende. Men også litt skummelt på samme tid. Men det har vært en vanvittig lang reise for å komme hit. La meg fortelle deg alt om det.....


La meg ta det fra begynnelsen.

I begynnelsen av juni fikk jeg en melding på Instagram, fra en jente som heter Sofia. Hun skrev at hun jobbet for et galleri i Madrid, og at de gjerne ville snakke med meg om et mulig samarbeid. Først frika jeg helt ut, og ble veldig glad. Men så begynte jeg selvfølgelig å tvile på hele greia. Mengden forespørsler om ulike samarbeid man får på Instagram er enorm. Jeg får DM hele tiden fra selskaper som ønsker å promotere arbeidet mitt hvis jeg bare betaler ditt og datt. Man blir lovet mye, flere følgere, mer engasjement, masse salg og så videre. Jeg har selvfølgelig sagt nei til hvert eneste tilbud, men det var noe med Sofia.... Hun svarte på alle mine rare spørsmål på en veldig høflig og nøye måte. På et vis har hun holdt meg i hånden veldig langt på denne reisen. Og for en reise det har vært.Alt er nytt, og Google blir min beste venn.


Jeg måtte lære meg mye, og på veldig kort tid. Fra hvordan man presenterer et utstillingsforslag. Jeg hadde aldri hørt det ordet før til og med.... Til å ta høyoppløselige bilder av maleriene mine. Det hadde jeg heller aldri gjort før, så her måtte jeg få hjelp. Ei venninne tok heldigvis utfordringen. Jane er en fantastisk fotograf. Sjekk henne ut på Instagram https://www.instagram.com/janeelena/ Og så måtte jeg finne ut hvordan man lager digitale autentifiseringssertifikat. Prøv å si det 10 ganger fort..... Jeg er ikke spesielt datakyndig, men jeg er ikke en som gir opp heller. Så jeg måtte bare lære meg hvordan jeg skulle gjøre det!! And I did. Neste utfordring var hvordan jeg skulle få maleriene mine fra atelieret mitt, til galleriet i Madrid? Alt fra hvordan pakke maleriene og hvordan lage en transportkasse. Til hvilket firma jeg skulle sende den med. Og la oss ikke snakke om reglene rundt eksport/import og toll..... Nok en gang fikk jeg super hjelp fra venner. Og google....


Så kommer usikkerheten og tar meg.

Men så plutselig stoppet all kontakt med Sofia. Hun svarte ikke på e-postene mine og jeg begynte å bli urolig. Maleriene mine var pakket og ventet på transporten. Jeg trengte bare en bekreftelse fra Spania, at alt var klart hos dem. Og du vet denne lille stemmen, som forteller deg alle de gale tingene. Som sår tvil og usikkerhet. Den stemmen var veldig ivrig de dagene jeg ventet på svar....Men jeg bestemte meg for å ikke høre etter, og sendte av gårde maleriene likevel. Så kom det til slutt svar. Og det hele hadde en fantastisk, god forklaring. Sofia hadde fått baby....


Happy ending?

For å gjøre en allerede lang historie litt kortere, så kom maleriene mine fram i god stand. Og jeg har nå en ny venn å holde hender med, i Spania. Er ikke det kult?! Jeg er uansett utrolig spent og ekstremt glad for denne muligheten. Nå vil jeg bare til Marbella........

Vil du være med???
35 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page